Kies je kleur

 • Indien je een speciale kleur kiest wordt dit bij de orderafhandeling besproken.

Accu

(optioneel) Accessoires

 • Type 1 lock

  Type 1 lock ART4 klasse slot + € 79.00

  Goedgekeurd veiligheidsslot voorzien van een ingebouwde alarmmodule (max 100dB alarm). Slot past in opbergruimte onder het zadel. Bestendig tegen alle weersomstandigheden. Het slot wordt geleverd met 3 sleutels. Goedkeuring: ART 4 MBT 4074

 • Type 2 slot

  Type 2 slot Compact slot + € 19.95

  Eenvoudig, stevig, compact en licht slot met een roestvrij-edelstalen kabel die is beschermd tegen vocht en vuil. Handig wanneer de GiGi kortstondig tijdens je afspraak of boodschappen op straat blijft staan. Het slot wordt geleverd met 2 sleutels en heeft geen ART klasse.

 • Find your GiGi

  Find your GiGi GPS locator + € 199.00

  GPS tracker om je GiGi altijd en overal ter wereld te kunnen vinden met een App of portal op je computer. Voorzien van batterijen met een standby-duur van 10 jaar en maximaal 14,000 GPS tracks. Locatiesignaal wordt 5 minuten na stilstand verzonden. Een abonnement voor tracking is noodzakelijk en is zelf af te sluiten na levering. Kosten vanaf € 6,50/maand voor 24 maanden.

 • Veiligheid

  Veiligheid Achteruitkijk spiegel + € 27.50

  Compacte zwarte spiegel voor montage in het stuureinde. De GiGi wordt standaard geleverd met een grote staande spiegel.

 • Jouw unieke GiGi

  Jouw unieke GiGi Unieke sticker + € 89.00

  Speciaal op maat gesneden set van drie stickers die je geheel naar eigen keuze kunt laten opmaken voor op beide flanken en de voorkant van de GiGi.

Service kosten

Een elektrische scooter kopen

Ben je het zat dat je altijd in de file staat of dat je fiets op het station weer verdwenen is? De elektrische scooter van GiGi biedt de oplossing. GiGi scooter heeft de lichte scooter speciaal ontworpen voor een nieuwe, slimme manier van mobiliteit. Het is dé manier van reizen voor particulieren en zakenmensen. Wil je een lichte elektrische scooter kopen? Dan heb je de keuze uit eindeloze mogelijkheden.

Elektrische snorscooter kopen – de mogelijkheden

Wanneer je besluit om een GiGi elektrische snorscooter te kopen, heb je de keuze uit een ontelbaar mogelijkheden qua kleur, accu, accessoires en servicekosten. Zo maak je van je GiGi e scooter dé perfecte scooter die bij jouw persoonlijkheid, wensen én budget past.

De GiGi elektrische scooter biedt een heleboel voordelen. Zowel privé als zakelijk. Wil je een elektrische scooter kopen? Houd dan rekening met de voordelen die GiGi je te bieden heeft:

  • Je dagelijkse woon-werkverkeer wordt aanzienlijk verkort. Geen druk stadsverkeerd, files vermijden en geen parkeerkosten.
  • Wil je een compacte, lichte scooter kopen? Dan is de GiGi scooter jouw favoriet. Het gepatenteerde vouwmechanisme is zeer eenvoudig, licht en handzaam.
  • Het is een eenvoudige en gebruiksvriendelijke scooter.
  • De GiGi scooter is handig mee te nemen in auto, trein, tram, bus of op de ferry.

Maak kennis met GiGi

Ben je op zoek naar het perfecte vervoersmiddel? Een elektrische scooter kopen behoort dan ook tot de mogelijkheden. Wil je meer weten over de voordelen, mogelijkheden en tarieven van de GiGi scooter? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met de GiGi e scooter.