Kenmerken

 1. EENVOUDING VOUWBAAR
 2. IEDEREEN DIE KAN FIETSEN RIJDT ER ZO OP WEG
 3. 3½ UUR LAADTIJD
 4. GEEN HELM NODIG
 5. SPECIALE BANDEN
 • EENVOUDING VOUWBAAR

  EENVOUDING VOUWBAAR

  GiGi beschikt over een gepatenteerd en eenvoudig vouwmechanisme. Opvouwen duurt slechts 10 seconden! Door het compacte formaat van de scooter neemt GiGi weinig ruimte in beslag. De scooter is licht en dus heel makkelijk mee naar binnen te nemen en op te bergen. Afmeting: 72 x 33 x 84cm (HxBxL) wanneer opgevouwen.

  Gewicht standaard versie: 32 kg.

 • IEDEREEN DIE KAN FIETSEN RIJDT ER ZO OP WEG

  IEDEREEN DIE KAN FIETSEN RIJDT ER ZO OP WEG

  Door een slimme verdeling van het gewicht is GiGi heel stabiel. Dat zorgt voor een comfortabel gevoel tijdens het rijden. Door de lage instap kan iedereen zo opstappen en weg rijden. Op een GiGi bent je een zichtbare verkeersdeelnemer op een traditionele tweewieler. GiGi is veilig, wendbaar en heel makkelijk te bedienen.

 • 3½ UUR LAADTIJD

  3½ UUR LAADTIJD

  De GiGi heeft een ingebouwde lader. Stop de stekker in het stopcontact en binnen maximaal 3½ uur is de GiGi helemaal opgeladen (2 uur voor 80%). Dat is goed voor een uur rijplezier met een maximale snelheid van 25 km/u.

  LI-ION 400Wh
  Standaard accu voor een range van 25-30 km.*

  LI-ION 600Wh (Optioneell)
  Extended range accu voor een range van 30-40 km.*

  * Voor een gemiddeld rijdersprofiel (85 kg. belasting)

 • GEEN HELM NODIG

  GEEN HELM NODIG

  GiGi is een elektrische scooter met een maximale snelheid van 25 km/u. GiGi heeft een blauwe kentekenplaat, dus een helm is niet verplicht *. De bestuurder moet minimaal 16 jaar zijn en in het bezit van een rijbewijs. Een WA-verzekering is verplicht.

  (* voor Nederland. Wetgeving afhankelijk per land)

 • SPECIALE BANDEN

  SPECIALE BANDEN

  GiGi heeft speciaal ontworpen tubeless banden voor een beter rijgedrag, grotere actieradius en een perfecte stabiliteit tijdens het rijden. Opstappen, rijden en relaxen.

x

TECHNISCHE SPECIFICATIES