Over ons

De holding GiGi Coöperatief U.A. is in 2012 opgericht en bestaat uit GiGi Nederland B.V. en GiGi IP B.V..

Samen met C10 Design, een bedrijf dat zich richt op het ontwerpen en ontwikkelen van producten voor massaproductie voor bedrijven als Heineken, Dell en Philips hadden wij het idee om een alternatief voor de vouwfiets te ontwikkelen. De ontwerprichting was om een makkelijk te hanteren, lichtgewicht, praktische, slimme en eigentijdse (Vespa-achtige) Li-ion batterij aangedreven opvouwbare scooter te creëren.

Na 4 jaar ontwikkeling en een uitgebreide testperiode van meer dan vijf maanden met meer dan vijftig dagelijkse GiGi gebruikers (man, vrouw, jong, oud, persoonlijk of zakelijk) zijn wij trots dat de GiGi op 18 mei 2016 met veel media aandacht is gelanceerd.  De GiGi opvouwbare scooters zijn sindsdien uit voorraad leverbaar.

GiGi is een pionier op het gebied van een nieuw, nog niet bestaand mobiliteitsconcept: de eerste opvouwbare elektrische scooter. Géén step maar een echte bromfiets. GiGi wil marktleider worden van zeer compacte, eco-vriendelijke gemotoriseerde elektrische tweewielers voor moderne zakenmensen, stedelingen, forenzen of recreanten waarbij de gebruiker een normale, traditionele, verkeersdeelnemer is. Innovatieve producten met nieuwe voordelen.

De GiGi is een Nederlands ontwerp, geproduceerd in de EU, gebruikmakend van hoogwaardige componenten en normen. Vrijwel elk GiGi-onderdeel is uniek. Stuk voor stuk hebben wij deze allemaal vanaf nul ontworpen.

GiGi heeft haar intellectueel eigendom beschermd met geregistreerde patenten in o.a. Europa, de Verenigde Staten van Amerika, Canada, Japan, India en China.