GiGi LEASE

Er zijn verschillende leasemogelijkheden beschikbaar. Wil je weten wat een lease per maand kost en waaraan je dient te voldoen om gebruik te maken van de leasemogelijkheden? Stel eerst jouw GiGi samen en laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en profiteer van de voordelen van een unieke combinatie.

FINANCIAL LEASE

Je kunt kiezen om jouw GiGi inclusief accessoires te leasen. Wanneer je de mogelijkheid hebt om een aanbetaling te doen, zal het uiteindelijk te leasen bedrag uiteraard lager zijn en is de kans op een goedkeuring hoger. Dit betekent dat je tegen een aantrekkelijk maandbedrag jouw eigen GiGi kunt rijden. Je bent direct vanaf het begin volledig eigenaar en aan het einde van de looptijd heeft de scooter ook nog een fikse restwaarde. Voor het afsluiten van een Leasecontract dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Na het invullen en versturen van een Financial Lease aanvraag in onze webshop ontvang je een bevestigingsmail met daarin een directe link naar de financieringsmaatschappij voor de aanvraag en berekening van het maandbedrag.  Zowel de reservering en aanvraag zijn nog geen definitieve koopovereenkomst.

LET OP! Geld lenen kost geld.

OPERATIONAL LEASE

Voor de operational lease-aanvraag dien je in het bezit te zijn van een uittreksel KvK (niet ouder dan 3 maanden) en een leesbare kopie van het paspoort. De jaarbalans dient ter inzage aanwezig en up-to-date te zijn. De minimumleeftijd voor een lease-aanvraag is 18 jaar. De acceptatie van de lease-aanvraag duurt gemiddeld 8 werkdagen. De lease-aanvraag wordt ingediend bij de maatschappij. Uit de goedkeuring wordt je vervolgens het meest gunstige aanbod gegeven.  Voor prijzen dient u ons een email te sturen.

Al je gegevens worden alleen gebruikt voor de lease‐aanvraag en worden direct na gebruik vernietigd.

Kies je kleur

 • Indien je een speciale kleur kiest wordt dit bij de orderafhandeling besproken.

Accu

(optioneel) Accessoires

 • Type 1 lock

  Type 1 lock ART4 klasse slot + € 79.00

  Goedgekeurd veiligheidsslot voorzien van een ingebouwde alarmmodule (max 100dB alarm). Slot past in opbergruimte onder het zadel. Bestendig tegen alle weersomstandigheden. Het slot wordt geleverd met 3 sleutels. Goedkeuring: ART 4 MBT 4074

 • Type 2 slot

  Type 2 slot Compact slot + € 19.95

  Eenvoudig, stevig, compact en licht slot met een roestvrij-edelstalen kabel die is beschermd tegen vocht en vuil. Handig wanneer de GiGi kortstondig tijdens je afspraak of boodschappen op straat blijft staan. Het slot wordt geleverd met 2 sleutels en heeft geen ART klasse.

 • Find your GiGi

  Find your GiGi GPS locator + € 199.00

  GPS tracker om je GiGi altijd en overal ter wereld te kunnen vinden met een App of portal op je computer. Voorzien van batterijen met een standby-duur van 10 jaar en maximaal 14,000 GPS tracks. Locatiesignaal wordt 5 minuten na stilstand verzonden. Een abonnement voor tracking is noodzakelijk en is zelf af te sluiten na levering. Kosten vanaf € 6,50/maand voor 24 maanden.

 • Veiligheid

  Veiligheid Achteruitkijk spiegel + € 27.50

  Compacte zwarte spiegel voor montage in het stuureinde. De GiGi wordt standaard geleverd met een grote staande spiegel.

 • Jouw unieke GiGi

  Jouw unieke GiGi Unieke sticker + € 89.00

  Speciaal op maat gesneden set van drie stickers die je geheel naar eigen keuze kunt laten opmaken voor op beide flanken en de voorkant van de GiGi.

Service kosten