Kies je kleur

 • Indien je een speciale kleur kiest wordt dit bij de orderafhandeling besproken.

Accu

(optioneel) Accessoires

 • Type 1 lock

  Type 1 lock ART4 klasse slot + € 79.00

  Goedgekeurd veiligheidsslot voorzien van een ingebouwde alarmmodule (max 100dB alarm). Slot past in opbergruimte onder het zadel. Bestendig tegen alle weersomstandigheden. Het slot wordt geleverd met 3 sleutels. Goedkeuring: ART 4 MBT 4074

 • Type 2 slot

  Type 2 slot Compact slot + € 19.95

  Eenvoudig, stevig, compact en licht slot met een roestvrij-edelstalen kabel die is beschermd tegen vocht en vuil. Handig wanneer de GiGi kortstondig tijdens je afspraak of boodschappen op straat blijft staan. Het slot wordt geleverd met 2 sleutels en heeft geen ART klasse.

 • Find your GiGi

  Find your GiGi GPS locator + € 199.00

  GPS tracker om je GiGi altijd en overal ter wereld te kunnen vinden met een App of portal op je computer. Voorzien van batterijen met een standby-duur van 10 jaar en maximaal 14,000 GPS tracks. Locatiesignaal wordt 5 minuten na stilstand verzonden. Een abonnement voor tracking is noodzakelijk en is zelf af te sluiten na levering. Kosten vanaf € 6,50/maand voor 24 maanden.

 • Veiligheid

  Veiligheid Achteruitkijk spiegel + € 27.50

  Compacte zwarte spiegel voor montage in het stuureinde. De GiGi wordt standaard geleverd met een grote staande spiegel.

 • Jouw unieke GiGi

  Jouw unieke GiGi Unieke sticker + € 89.00

  Speciaal op maat gesneden set van drie stickers die je geheel naar eigen keuze kunt laten opmaken voor op beide flanken en de voorkant van de GiGi.

Service kosten